鐵之狂傲

標題: help,邊個唔要RF ac 呀,比我呀 [列印本頁]

作者: daniel20029    時間: 05-3-9 19:11
標題: help,邊個唔要RF ac 呀,比我呀
唔要的add icq:299249405
作者: Meee豆奶    時間: 05-3-9 19:39
標題: 回覆: help,邊個唔要RF ac 呀,比我呀
[QUOTE=daniel20029]唔要的add icq:299249405[/QUOTE]
完全......聽不懂 你在講什麼@@
雖然遊戲裡常常遇到...跟香港人對話有點辛苦..
作者: laicc86    時間: 05-3-9 20:05
呵呵...翻译来了

内容:不要的(账号) add ICQ:299249405
作者: 短跑王    時間: 05-3-9 23:54
[QUOTE=Meee豆奶]完全......聽不懂 你在講什麼@@
雖然遊戲裡常常遇到...跟香港人對話有點辛苦..[/QUOTE]

辛苦嗎...-.-"
help=求救
邊個=那位
唔=不
所以...唔要=不要
add...是英文....加入的意思...
RF ac=RF的帳號
比我=給我
全句....
那位大大不要有不要的RF帳號可以給我唷....我的ICQ是2XXXXXX(忘了-.-)
作者: daniel20029    時間: 05-3-10 19:00
咁邊個有呀?比我啦 add icq:299249405~!!!!!!!!!!!!!!!

我冇得玩會死人嫁~!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 鐵之狂傲 (https://gamez.com.tw/)