鐵之狂傲

標題: 【分享】【分享】[悲劇]第七次lineage2申請帳號失敗........ [列印本頁]

作者: jerrychf    時間: 03-5-27 16:30
標題: 【分享】【分享】[悲劇]第七次lineage2申請帳號失敗........
.......申請要靠有韓國人的..............身份證號碼,手提電話號碼和住址....
作者: 騎龍者    時間: 03-5-27 18:21
7月都有open beta la.......重有,我都exam la~申請到都冇得玩 -.-"
作者: 傲雪    時間: 03-5-27 18:35
我都係等open beta...
作者: noel8890    時間: 03-5-27 19:33
等open beta.....又係等.....
申請a/c的地址寫none of your business吧....=3=
作者: 龍星魂    時間: 03-5-27 19:36
我暈,騎龍者盜用偶簽名...........
作者: KHGAVINHK    時間: 03-5-27 20:10
最初由 noel8890 發佈
等open beta.....又係等.....
申請a/c的地址寫none of your business吧....=3=

HAHAHA

佢地既英文水平奇低
一定唔知你講緊咩
作者: jerrychf    時間: 03-5-27 20:27
-.-.......喂,你地咁多人做乜copy晒我搵個首天堂2既歌架-.-.......個個空間都係我既-.-......
作者: noel8890    時間: 03-5-27 20:45
我申請a/c時多數都打none or none of your your business(太短唔比申請)
其實今次有人申請到嗎?

歡迎光臨 鐵之狂傲 (https://gamez.com.tw/)