鐵之狂傲

標題: 【分享】A__A" [列印本頁]

作者: fb1984    時間: 03-7-13 05:08
標題: 【分享】A__A"
終於比我買到6萬$把雙手劍啦...
存左我有8-9個鐘頭賺返來既錢 = =.....
攻擊21...(我以家用Aura後總攻擊30,防152)
但攻速原來得normal ............= =

以家level 15, 有技能可以補血, 需1100 sp
weapon mastery lv 3 要3300 sp ....

好採我又存定4400sp...

我發覺以家係mp好唔夠...話gum快用曬
我招level 7 power strike 要成17mp 一次=oo="
作者: clock1234    時間: 03-7-13 12:44
你是大陸還香港人=.=你的話裡面好多特殊用語....
作者: 夏之始動    時間: 03-7-13 19:01
香港人啦....

雙手劍喔...買不起...慢慢賺吧..
作者: CoolMax    時間: 03-7-13 19:09
.............雙手見有任務可以解 還有露天商人以1萬出頭可以買到 ~~
作者: clock1234    時間: 03-7-13 19:21
在那裡遇的到露天商人...=.=我想知道一下謝謝...
作者: fb1984    時間: 03-7-13 19:32
1萬幾係 sunset sword...

21atk把雙手劍 10000 應該係買唔到....
60000 同 10000 ....差太遠 = =...

ps:
我係香港人...但係住加拿大...
我知我篇post有D怪怪地...(用語)
皆因我兩日來玩L2都有成38個鐘...頭腦唔係太清醒 = =

歡迎光臨 鐵之狂傲 (https://gamez.com.tw/)