鐵之狂傲

取回密碼
樓主: 親愛的約翰

原文由小小黑風 於 07-5-5 17:36 發表

噯噯~我有玩的,
而且亦是香港人!我只找都一個朋友和我玩這卡...T_T
有興趣可以找我玩玩啊~
msn:windwind_windwind@yahoo.com.hk

小的都有興趣啊﹗﹗

但是一盒卡好貴'''orz

看來要儲錢買都唔容易>"<

回覆 使用道具 檢舉

原文由温泉蛋 於 07-5-6 08:52 AM 發表

小的都有興趣啊﹗﹗

但是一盒卡好貴'''orz

看來要儲錢買都唔容易>"<

比起其他卡片遊戲這個算很不吸血的了....

4type, 每type 3盒就足夠你組任何卡組..

想玩但比較沒錢的話可以考慮先買其中一type 3盒

.

回覆 使用道具 檢舉

就是...我都有玩其他卡的...
比如gw,aa,lycee等等,
它們都有擴張包,而這個就沒有了~
我和朋友一人開了一個,交換內裡的卡,已經玩得好開心了~XD

靈夢大好~巫女上等~

回覆 使用道具 檢舉

可惜人在天水圍...旺角太遠了不常到旺角...

可以請大大幫買後寄來嘛?(郵資我出

回覆 使用道具 檢舉

發現好多香港的東方眾......

在下也有買幻想ノ宴
不過在下是買來收藏的......

回覆 使用道具 檢舉

原文由benchan 於 07-5-6 07:32 AM 發表

既然可以出郵資,不如出去買,
順便可以出來玩玩嘛~

回覆 使用道具 檢舉

原文由iloveoov 於 07-5-6 03:42 發表

比起其他卡片遊戲這個算很不吸血的了....

4type, 每type 3盒就足夠你組任何卡組..

想玩但比較沒錢的話可以考慮先買其中一type 3盒

.

要買1盒都要節衣宿食嚕>"<

要買3盒的話小的怕已經絕版嚕'''orz

殘念…(唉~

回覆 使用道具 檢舉

原文由benchan 於 07-5-6 07:32 發表

如果有錢的話,小的都會自已出去買好

買卡之餘又可以去行街街,都不知幾好=w=+

回覆 使用道具 檢舉

車費來回20多
郵資好像才10多= =/

不過又不知大大們在哪玩...

gw和lycee小的也有在玩@@
有誰玩翠綠領域的?

[ 本文最後由 benchan 於 07-5-6 10:39 PM 編輯 ]

回覆 使用道具 檢舉

開始離題了....

lycee我只買會場限定的來收藏

翠綠因為人不在香港, 買不到 + 拿不到sp. 所以不會玩/買了.

小弟留個msn, tofu_chuen@hotmail.com

回覆 使用道具 檢舉

你需要登入後才可以回覆 登入 | 註冊

存檔|手機版|聯絡我們|新聞提供|鐵之狂傲

GMT+8, 24-10-4 06:32 , Processed in 1.223453 second(s), 15 queries , Gzip On.

回頂部